lunes, 21 de noviembre de 2011

Trajecte de Ho Chi Minh a Camboya


Finalment conseguim un transport que no ens decepciona, i pujem al Mekong Express, un autobus limousine que ens portara fins a la esperada Siam Reap (per limousine no entengueu un autobus de super luxe, sino que pots posar comodament les cames i prou).
Despres d'unes 6 hores primera parada per tramitar la visa de Camboya a la frontera. Ja es comenca a notar que entrem en un altre pais, la vegetacio i la edificacio de les cases.
Una horeta i ja tenim la visa.....uueueueueuueue!!!!!! Sense problemas!!!
Aixo si varem tenir que passar un control per comprovar que no arribavem malaltes i ens varen pendre la temperatura. El policia amb pistola-termometre en ma en menys de 2 segons ens tenia presa la temperatura corporal...per flipar!!!!
Continuem la nostra ruta i parada a les 10 del mati per dinar (si si per dinar...) aqui tothom s'aixeca molt d'hora i a les 10 ja dinen.
A l'autobus coneixem una rusa molt simpatica i ja que cap de les 3 te gana decidim demanar el dinar per emportar i ens fan uns noodles bonissims.
A la 13hores arribem a Phnom Penh, capital de Camboya, i on canviarem el bus per continuar fins al nostre desti.
Dinem i en uns 20 minutets ja tornem a estar en marxa. A l'autobus forca entretingudes, jugant a cartes, fent guerras de palillos despres d'una bona peli d'arts marcials (papiiii!!!! xipironet...vai flipar amb la peli...era del mestre del bruce lee!!! jejejejejeje) i veient videos de karaoke a la vietnamita i camboyana.
A les 20 hores finalment arribem a Siam Reap...es fosc i la parada esta al mig de no res...D'avant ma ja haviem comprat el nostre bitllet pel TUK TUK (transport oficial i tipic de Camboya...una especie de moto amb un remolc on hi han seients).
Tenim sort i ens toca un noi de 22 anyets molt trempat de nom Vuntha. Amb ell mateix ja acordem que sigui el nostre xofer durant els dos dies de visita als temples d'Angkor.
Arribem al nostre hotel Green Tower on finalment podem descansar...

1 comentario:

  1. aloha guys!!!its me rudy..we are home already...I really wanted to add you both on facebook but I cannot you guys..miss you both! rudy and Robert

    ResponderEliminar