lunes, 14 de noviembre de 2011

Arribades a Ninh Binh
Avui un dia curt pero llarg trajecte en autubus...una nova experiencia en aquest sistema de transport de Vietnam.
Ahir varem fer soparet de despedida del nostre grupet de Cat Ba: L'Ernest i la Mariona cap a Laos, el Jimi i la Silvia es quedaven uns dies mes a Cat Ba de relax i la Carol i l'Elliot de cami cap a Indonesia.
Hem agafat el mini bus fins al Ferry i del ferry a un nou bus que despres de 3 hores encongides a dins amb una calor terrible ens ha portat fins a Ninh Binh.
Avui ens hem atrevit a menjar en una paradeta del carrer i la veritat es que hem menjat mes be del que ens esperavem.
Tambe hem triumfat amb l'hotel, just al costat de l'estacio i molt net.
Com que no podem anar al Delta del Mekong per els aiguats i la pujada del riu, hem canviat la nostra ruta, aixi que ja hem comprat el bitllet fins a Saigon, una cosa mes sol.lucionada!!!!
Ninh Binh es una ciutat, caotica com Hanoi pero ja sembla que estem acostumades a aquest caos i ens hem adaptat al seu particular ordre.
Dema volem anar a Tam Coc i les seves coves.
Hem parlat amb l'embaixada de Camboya i ens han dit que alla ja estan normalitzats i podrem anar a Siam Reap sense cap problema.

2 comentarios:

  1. Quina passada de fotos, semblen fetes pel National Geografic, sobre tot la foto dels dos cucs de seda preparant-se per fer la metamorfosi, ja ja ja.
    Una abraçada, disfruteu de l'experiència.

    ResponderEliminar
  2. Aqui com un clau...la pesadeta de sempre, pero ja saps que es una manera de estar més aprop teu i de la Mireia i saber que esteu bé. Es cert, las fotografies son una pasada, ja estás preparant un album d aquell que saps fer perque mai s et oblidi aquesta experiencia.
    Segueixo lleigint i empapan me de las vostres aventures. Petonets a las dues....Molts...eh? un camió sencer...

    ResponderEliminar